Notícies

Accedeix a l'Exposició virtual

Foto: Xavi Malet

Propostes ONLINE per un pessebre tradicional

La limitació d’aforament, degut a la pandèmia fa que els organitzadors i l’Ajuntament de Barcelona hagin acordat oferir una retransmissió en directe per tal de poder seguir la representació des dels telèfons mòbils, tauletes i d’altres dispositius.

Amb l’objectiu de reduir mobilitat, i trobades innecessàries que poden propagar el COVID, l’exposìció que tradicionalment fa de pòrtic del pessebre s’ha convertit en una proposta cultural ONLINE.

Les limitacions que ens dona el COVID-19 han estat l’impuls per cercar alternatives per tal de fer arribar el missatge inclusiu del pessebre vivent de la Torre del Suro al màxim de persones possibles. Per això i per primera vegada algunes activitats i accions serán online.

L’exposició el Pessebre Vivent Vist Per…. 2020 que us convidem a visitar des dels vostres dispositius, està pensada com un pòrtic a la representació. En l'edició d'enguany, s'ha optat per fer una retrospectiva de totes les exposicions que s'han fet fins ara, posant en diàleg els diferents treballs, estils i mirades dels artistes visuals i fotògrafs que hi han intervingut. Podeu accedir a l’exposició des de la pàgina web www.pessebrevivent.cat.

Una altra iniciativa online, que permetrà veure el Pessebre Vivent de la Torre del Suro 2020 en directe és la que impulsa l’Ajuntament de Barcelona amb una retransmissió per les xarxes socials de Cultura Popular Barcelona.

I finalment per assaborir el Pessebre Vivent de la Torre del Suro amb calma el programa Gaudeix la Festa farà un reportatge de la representació que odrà veure’s en les televissions de la Xarxa de comunicació local.