Notícies

Accedeix a l'Exposició virtual

Foto: Xavi Malet

Propostes ONLINE per un pessebre tradicional

Degut a la pandèmia et portarem el pessebre vivent a casa. Conjuntament amb el nostre patrocinador Soroll de Fons, hem acordat emetre la representació en directe per les xarxes del Taller Sant Camil.

L’exposició retrospectiva de material gràfics “El Pessebre Vivent de la Torre del Suro vist per…” un cop més, l’hem convertit en una proposta cultural virtual que es pot visitar al nostre web.

Les limitacions que ens dona el COVID-19 han estat l’impuls per cercar alternatives per tal de fer arribar el missatge inclusiu del pessebre vivent de la Torre del Suro al màxim de persones possibles. Per això a algunes activitats i accions serán online.

L’exposició el Pessebre Vivent Vist Per…. 2021 que us convidem a visitar des dels vostres dispositius, està pensada com un pòrtic a la representació. Com l'any passat, s'ha optat per fer una retrospectiva de totes les exposicions que s'han fet fins ara, posant en diàleg els diferents treballs, estils i mirades dels artistes visuals i fotògrafs que hi han intervingut. Podeu accedir a l’exposició des de la pàgina web www.pessebrevivent.cat.

Una altra iniciativa online, que permetrà veure el Pessebre Vivent de la Torre del Suro 2021 en directe és la que impulsa el patrocinador Soroll de Fons amb una retransmissió de #ButxacaTV per les xarxes socials del Taller Sant Camil. Un programa que permetrà que el Pessebre Vivent de la Torre del Suro arribi a les llars i a aquelles persones que pels motius que siguin no poden venir però no volen perdre's l'esdeveniment.