La representació

L’entorn

 El Pessebre del Taller  Sant Camil es realitza en els exteriors de la Casa de Repòs Sant Camil,  al voltant de l’edificació modernista coneguda com la Torre del Suro i del bosc que la Casa de Repòs té al seu darrera. L’indret és singular i permet crear atmòsferes, ambients difícils d’aconseguir en zones urbanes, però que disposem a tocar del Centre Ocupacional. 

Els quadres

 La representació es realitza a partir de l’escenificació de quadres estàtics que el visitant del pessebre vivent va trobant en l’itinerari. Aquests quadres són de temàtica diversa, oficis que es perden o desapareguts, bíblics, costumistes etc 

L’ambientació 

Les atmosferes, els ambients, són un factor important per fer la nostra representació. La il·luminació hi juga un paper fonamental i el desplegament tècnic i de mitjans és força important. 

Els actors

És el fonament i motiu de la representació. Els actors tots ells amb discapacitat intel·lectual es converteixen cada Nadal en figures de pessebre a tamany natural. L’ emoció, el treball i sobretot la seva il·lusió per tirar endavant aquesta activitat fa que any rere any es programi i que cada cop sigui mes gran.