Exposició 

El Pessebre Vivent de la Torre del Suro vist per ...

“El Pessebre Vivent vist per...” és l'exposició relacionada amb el Pessebre Vivent de la Torre del Suro que es realitza al casal del barri del Mas Guinardó i que es podrà veure fins el 8 de gener. En l'edició d'enguany s'ha optat per fer una retrospectiva dels cartells que durants aquests darrers deu anys ha realitzat el dissenyador Xavier Malet.


L'exposició “El Pessebre Vivent vist per...”, que actua d’introducció a la representació del pessebre, és una mirada particular i intimista que s'encarrega a artistes visuals vinculats al Pessebre Vivent de la Torre del Suro i que l'hagin visitat.


Xavi Malet (Barcelona 1964) Vinculat amb el Pessebre Vivent de la Torre del Suro des de l'any 2013 en què va participar de la tercera exposició "El Pessebre Vivent de la Torre del Suro vist per..." S'ha convertit en el cartellista de l'esdeveniment. Format a l’Escola Llotja (EASD), sempre ha estat vinculat a temes relacionats amb la creativitat. Actualment es dedica al disseny gràfic i a la il·lustració infantil