Cartell 2023

Xavi Malet (Barcelona 1964)

Vinculat amb el Pessebre Vivent de la Torre del Suro des de l'any 2013 en què va participar de la tercera exposició "El Pessebre Vivent de la Torre del Suro vist per..." S'ha convertit en el cartellista de l'esdeveniment.

Format a l’Escola Llotja (EASD), sempre ha estat vinculat a temes relacionats amb la creativitat. Actualment es dedica al disseny gràfic i a la il·lustració infantil, però una de les seves grans passions és la fotografia. Declara que: “Els que ens dediquem al món artístic sempre busquem traspassar fronteres, experimentar, investigar, involucrar-nos al màxim en cada cosa que fem. I així espero continuar fent-ho molts anys.”  

De les seves visites al pessebre destaca: "La complicitat, l'expressivitat dels seus rostres, la il·lusió que hi posen. Potser el món hauria d'aprendre d'aquests actors i actrius ocasionals. I aconsello que, ni que sigui per un moment es posin a la seva pell o passin una estona gaudint de la seva amistat. Podem aprendre molt de tots els que conviuen al Taller Sant Camil, aquest centre ocupacional, i valorar el que hi fan. El pessebre vivent és un reflex d'aquesta magnífica tasca."


Descarrega't el cartell fent clic aqui